Nieuws

Welkom Priya

Met ingang van 1 september is Priya Behari bij ons in de praktijk komen werken. .    

Informatie Coronavirus

De praktijk volgt de adviezen van het RIVM in verband met het Coronavirus. We houden afstand. Patiënten met neusverkoudheid, hoestklachten, keelpijn of koorts wordt dringend verzocht niet naar de praktijk te komen, maar telefonisch met ons te overleggen. We geven geen handen.

lessen Mondharmonica therapie

Wilt u aansluiten bij de lessen mondharmonica therapie meld u aan via de site. In verband met de Corona maatregelen kan dit voorlopig niet doorgaan.     Utrechtseweg 370 3731 GE De Bilt

Inschrijving Diabetes Challenge voor 2023 is open in april!

We starten  de landelijke diabetes challenge. De inschrijving van de Diabetes Challenge kan vanaf april 2023.  kosten deelname voor 20 weken €25,00. informatie en wandelavond maandag 1 mei 2023  om 19.00 uur op de J.W. Frisostraat 5 3583 JR Utrecht. Meld je aan voor dit mooie evenement op deze website: 

Nordic Walking cursus voor hart-; vaat-; en longpatiënten

Wat is Nordic Walking? Nordic Walking is een vorm van wandelen met behulp van speciale stokken, die poles worden genoemd. Ten opzichte van actief wandelen zonder stokken wordt het bovenlichaam ook volop gebruikt tijdens de activiteit. Toch voelt Nordic Walking nauwelijks vermoeiender aan dan gewoon wandelen. Het wandelen met poles zorgt ervoor dat het lichaam...

Astma en sporten, wat als het niet lukt? De longfysiotherapeut helpt. Bel 030 2522349

In 2023 starten we met fitness voor patiënten met Astma. Je traint in een kleine groep gericht op patiënten met astma. Blijf je benauwd bij het sporten, en helpt je pufje onvoldoende? Laat de longfysiotherapeut eens meekijken.

Menu